• referenties.jpg
Op deze website laten we u zien wat we in huis hebben en wat we voor u kunnen betekenen. Daar geloven we in en daar zijn we trots op. Maar u hoort het natuurlijk het liefst van een ander.

Hieronder treft u daarom aan wat onze gasten vinden van onze accommodatie en van onze dienstverlening.

Al 25 jaar een tevreden klant
Finy Kelder is als belangenbehartiger met een sociaal hart actief voor anderen. Ze komt in verschillende functies voor meerdere organisaties al meer dan een kwart eeuw in het Centrum. De laatste jaren regelt ze als netwerkadviseur voor KBO-PCOB een paar keer per jaar de zalen en afspraken met Jan Hogenkamp en zijn team. “Zo’n keer of twee per jaar maak ik als organisator gebruik van een van de grotere zalen voor themabijeenkomsten of symposia, maar als bezoeker van PCOB en/of KBO-bijeenkomsten kom ik ook zeer regelmatig in een kleinere zaal. Centraal in de provincie en ruim voldoende parkeermogelijkheid, dat is ideaal omdat we te maken hebben met veel andere organisaties uit verschillende plaatsen. De techniek laat ons af en toe wel eens in de steek, maar de attente manier waarop Jan en zijn mensen optreden, de organisatie die ze hebben opgebouwd en dat ze altijd hun afspraken nakomen, dat is echt klasse.”

pcob kbo
   
Een 10 voor Het Centrum
Voorzitter Harm Pol van team Overijssel van Harteraad, de patiëntenorganisatie voor mensen met hart- en vaatziekten, is duidelijk. “Als mij gevraagd wordt de dienstverlening van Het Centrum met een cijfer te beoordelen geef ik een 10. Zo’n tien keer per jaar houden wij onze provinciale vergadering in Het Centrum en daar wordt alles in het werk gesteld om het ons naar de zin te maken. Jan Hoogenkamp is een flexibele en soepele gastheer. Vandaar dat wij inmiddels ook al twee grootschaliger themabijeenkomsten in Het Centrum hebben gehouden, samen met andere patiëntenverenigingen. De grote (kerk)zaal is daarvoor uitermate geschikt.”
 harteraad
   
Flexibiliteit voor een schappelijke prijs
Annette Endeman is voorzitter van het huurdersplatform van woningstichting Reggewoon en heeft veel vergaderd in Het Centrum. “We kozen indertijd voor Het Centrum omdat ze eigenlijk altijd ruimte beschikbaar hadden en dat ook nog voor een alleszins redelijke prijs. Sinds kort vergaderen bestuur en leden minder in het Centrum omdat we overdag gratis terecht kunnen bij Reggewoon, maar voor vergaderingen buiten kantooruren houden we Het Centrum achter de hand. Met name de flexibiliteit van Het Centrum heb ik altijd heel plezierig gevonden. Even een hapje en een drankje als er iets te vieren was, dat kon altijd. En zondagavond een mailtje met een verzoek betekende meestal maandagochtend antwoord.”
 huurdersplatorm
   
Onze mensen rijden vaak automatisch naar Nijverdal
Ria Bakker is medewerker van het CDA Overijsel en regelt onder meer de vergaderlocaties. “Nadat de Leeren Lampe in Raalte jaren geleden meer een uitgaansgelegenheid werd, zijn we in Het Centrum terechtgekomen en dat bevalt echt heel goed. Als je alles optelt, zitten we zo een keer of 20 per jaar in Het Centrum. Het gebeurt wel eens dat mensen automatisch naar Nijverdal rijden terwijl er een regionale vergadering op een andere locatie wordt gehouden. Jan heeft aan een half woord genoeg, denkt altijd mee en is enorm flexibel. Lukt het onverhoopt een keer niet, dan regelt hij even een andere zaal in bijvoorbeeld de Regenboog, een paar honderd meter verderop in Nijverdal.”
 cda
   
In overleg is alles mogelijk
Het OBM is de overkoepelde organisatie voor de Overijsselse muziekverenigingen, slagwerkgroepen en majorettes. Behalve hun maandelijkse bestuursvergaderingen en de halfjaarlijkse ledenvergaderingen vinden ook diverse commissievergaderingen in Het Centrum in Nijverdal plaats. Secretaris Johan Abbink is er dan ook kind aan huis. “Behalve de centrale locatie in Overijssel zijn voor ons de faciliteiten belangrijk en niet te vergeten de alleszins redelijke prijs. Voor onze bestuursleden die uit alle hoeken en gaten van Overijssel komen is Het Centrum goed bereikbaar. En voor mij als secretaris is de flexibiliteit van de beheerders een duidelijk voordeel. In overleg is echt alles mogelijk.”
OBM
STICHTING PROTESTANTS CENTRUM

Gastheer

B.J. (Jan) Hoogenkamp

Telefoon

0548-612796

Adres

Constantijnstraat 7a, 7442 MC Nijverdal

E-mailadres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN

NL90RABO 0327 3093 18

K.v.K.

Enschede nr. 41030724